NOTRANJA OPREMA

Pravi arhitekt mora biti hkrati strokovnjak za arhitekturo, notranje oblikovanje in prostorsko načrtovanje. Povezanost arhitekture objekta in notranje opreme posameznega prostora je potrebna že v zgodnji fazi načrtovanja objekta, katera kot končni produkt ustvari funkcionalne, estetske in prijetne prostore v objektu.

KREATIVNE REŠITVE

Z našimi kreativnimi rešitvami in sodobnimi idejami se osredotočamo na preoblikovanje prostorov v dovršene celote, ki so funkcionalne in estetsko privlačne.

Individualni pristop k željam strank, obogaten z vrhunskim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami, nam omogoča sprejemanje različnih izzivov in ustvarjanje sodobnih in prijetnih prostorov. Zgodnje sodelovanje z arhitektom je ključno za dosego najboljših rezultatov pri projektih notranje opreme. To sodelovanje lahko poteka že pri načrtovanju novogradnje ali prenovi objekta. S tem pristopom se lahko doseže bolj funkcionalna tlorisna zasnova ter optimalna raba prostora, kar zagotavlja visoko zadovoljstvo strank.

STROKOVNO ZNANJE

Naše strokovno znanje in pristop k sodelovanju omogočata strankam, da dobijo sodobne, prijetne in optimalno izkoriščene prostore, ki ustrezajo njihovim potrebam in željam.

Arhitekturno načrtovanje se osredotoča na umestitev objekta na zemljišče, zunanjost zgradbe in osnovno razporeditev prostorov, medtem ko se načrtovanje notranje opreme osredotoča na detajle in prilagoditev interierja glede na želje in potrebe strank. Prelivanje različnih znanj in perspektiv pomaga ustvariti harmoničen in funkcionalen prostor.