PONUDBA

Posebnost našega podjetja se odraža v našem raznovrstnem znanju, ki presega običajna arhitekturna področja.

Naša ekipa strokovnjakov ima izkušnje na področjih, ki so ključnega pomena za uspešno izvedbo vašega projekta.

ARHITEKTURA

Posebnost našega podjetja je v tem, da se ne omejujemo na običajna arhitekturna področja. Z roko v roki z najsodobnejšimi tehnologijami in novimi smernicami v arhitekturi, se usmerjamo v inovativne pristope k oblikovanju. Vključujemo tudi trajnostne rešitve, ki omogočajo energetsko učinkovitost in skrb za okolje.

NOTRANJA OPREMA

Poleg arhitekturnega načrtovanja vam nudimo celovite rešitve za notranjo opremo. Naši oblikovalci bodo poskrbeli, da bo vsak prostor odseval vašo edinstveno identiteto in se popolnoma prilagajal vašim potrebam.

LEGALIZACIJE

Ne glede na to, ali gre za stanovanjsko, komercialno ali industrijsko zgradbo, smo vaša prava izbira za reševanje vseh pravnih vidikov legalizacije. Naša strokovna ekipa bo poskrbela, da bodo vaši objekti popolnoma skladni s predpisi in zahtevami.

UPRAVNO ZASTOPANJE IN SVETOVANJE V POSTOPKU PRIDOBITVE DOVOLJENJ

Skozi leta smo razvili močne odnose z upravnimi organi in pridobili obsežne izkušnje pri zastopanju strank v postopkih pridobitve gradbenih dovoljenj in upravnih odločb. Naša sposobnost komunikacije in razumevanja zakonodaje nam omogočata, da dosežemo najboljše rezultate za naše stranke.